Τρόπος Επιστροφής & Αλλαγής

Για να επιστραφεί το προϊόν στo πολυκατάστημα The wod, επικοινωνείς με το υποκατάστημα της εταιρείας “ACS” που σε εξυπηρετεί και αποστέλλεις το δέμα στην διεύθυνση Αγίου Γεωργίου 24 Σέρβια Κοζάνης 50500 εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.  Το κατάστημα The wod αναλαμβάνει μόνο τα έξοδα της πρώτης αλλαγής της παραγγελίας, εφόσον η επιστροφή του δέματος πραγματοποιηθεί με τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε ACS και μόνο από την Ελλάδα.

Στη συνέχεια ολοκληρώνεται μια παραγγελία στο eshop μας γράφοντας στα σχόλια “Παραγγελία Αλλαγής” με τρόπο πληρωμής “Αντικαταβολή”. Έτσι δεσμέυουμε το απόθεμα και περιμένουμε την επιστροφή του προίόντος σας για να γίνει η αλλαγή και να σας στείλουμε το καινούριο προϊόν. Σε καμία περίπτωση δεν γίνονται αλλαγές με άλλο τρόπο πέραν της παραγγελίας αλλαγής και του τηλεφώνου.

Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων, η διαδικασία ξεκινά μόλις παραλάβουμε το προϊόν, και εφόσον το προϊόν πληροί τις προϋποθέσεις επιστροφής  και έχουν επιστραφεί μαζί με το προϊόν τα καρτελάκια του και η απόδειξη αγοράς. Tο ποσό πιστώνεται σε τραπεζικό λογαριασμό.

Σε περίπτωση αποστολής λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος η διαδικασία που ακολουθείται για την αλλαγή προϊόντος ή επιστροφής χρημάτων είναι ακριβώς η ίδια με την παραπάνω.

Μπορείς να το κάνεις, με ένα τηλεφώνημα στο The wod στο 2464500590, Δευτέρα & Τετάρτη:  10:00 – 14:30, Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 10:00 – 18:00, Σάββατο: 10:00 – 14:30. Εκεί δηλώνεις το προϊόν που θέλεις, και, εφόσον είναι διαθέσιμο, θα γίνει άμεσα η αντικατάσταση.

TOP

SHOPPING BAG 0

RECENTLY VIEWED 0